Настаняване

Комплексът включва 2 сгради:  

 

 

Основна сграда -1- изцяло реновирана през 2015г  разполага с: 2 асансьора, 80 икономични стаи/14кв.м/ , 26 студиа /33 кв/ , 18 апартамента /40 кв.м/.

 

Икономична стая - уютно и стилно обзаведена със спалня.


Студио - представлява 1 помещение обзаведено със спалня + дневен кът с мека мебел / разтегаем диван /.


Апартамент - състои се от две помещения разделени с врата- едното помещение е обзаведено със спалня  + дневен кът с мека мебел / разтегаем диван/  и отделно обсобена втора спалня.


Всички помещения разполагат с балкон, климатизация и вентилация, TV с кабелна телевизия, хладилник, баня, тоалетна , душ, сешоар, телефон, гардероб, куфарник.

 

Сграда 2 - реновирана през 2011г предлага 36 стандартни стаи , 1 студио и 1 апартамент, както и безплатен паркинг. 

 

Студиото се състои от две помещения с преход, обзаведени със спалня и разтегаем диван.

Апартаментът - състои се от две помещения разделени с врата- едното помещение е обзаведено със спалня  + дневен кът с мека мебел / разтегаем диван/  и отделно обсобена втора спалня.

Всички помещения разполагат с тераса, хладилник,  климатик, собствен санитарен възел и телевизор с кабелна телевия, 
гардероб и куфарник.

 

За безопасно настаняване при COVID 19

 

 

На рецепцията няма да се допускат струпвания, като гостите ще изчакват реда си във фоайето на разстояние едни от други и ще правят своята регистрация един по един.


При настаняване на групи гостите ще изчакват пред хотела и ще бъдат пропускани поетапно за регистрация.


След всяка регистрация работните повърхности ще бъдат дезинфекцирани;Почистване на стаите при COVID-19

 

 Хотелът е готов да посрещне и осигури безопасността на своите гости в съответствие с вирусната ситуация. Предприети са следните мерки за дезинфекция и здравна сигурност:


 

При дезинфекцията в хотелските стаи, основен акцент ще бъдат санитарните възли и всички предмети и повърхности, които са често докосвани – дистанционни, ключове за осветление, дръжки, копчета и др.


за да избегнем риска от заболяване почистването на стаите ще се извършва само по заявка на гостите,като за целта се използва указателната табела.


Мръсното бельо и хавлии задължително ще бъдат изнасяни в коша за мръсно бельо на камериерските колички, като в никакъв случай гостите не трябва да ги поставят на пода.
 

Последвайте ни във Facebook ...